Pal in de stad

Organisaties die de verbinding realiseren

In Amsterdam en Diemen zetten vele organisaties en mensen zich in om onderwerpen gerelateerd aan palliatieve zorg op verschillende manieren bespreekbaar te maken. Draagt jouw organisatie palliatieve zorg een warm hart toe en heb je interesse om bij te dragen aan de bespreekbaarheid van het levenseinde? Sluit je dan aan als partner bij ons netwerk.

Wat brengt het jou?

Als partner van PAL in de Stad help je de verbinding te realiseren tussen alle leeftijdsgroepen op het gebied van palliatieve zorg en het levenseinde. Samen met jou maken we het levenseinde bespreekbaar.

Wat vragen wij?

Je draagt actief bij aan de missie van PAL in de Stad om het levenseinde bespreekbaar te maken. Dat doe je bijvoorbeeld door jouw locatie beschikbaar te stellen voor evenementen, of door één of meer van onze initiatieven te sponsoren.

Hoe werkt aanmelden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden voor een partnerschap?

 

Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

PAL in de Stad wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met:

Netwerk Palliatieve Zorg Amsterdam/Diemen

Landelijk Expertisecentrum Sterven

Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover

Gemeente Amsterdam

Openbare bibliotheek Amsterdam en Diemen

Gemeente Diemen

Bureau MORBidee

dr. C.J. Vaillantfonds

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden van een partnerschap? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 2 dagen contact met je op te nemen.