Pal in de stad

Landelijk expertise Centrum Sterven viert eerste lustrum

Hoe kom je terecht als vrijwilliger in een Bijna-thuis-huis en kun/mag je lachen op een plek waar mensen zijn die er komen om te sterven? Of wat komt er kijken om een uitvaart goed te laten verlopen? Hoe is het om een schipper/boots bij Stichting Vaarwens te zijn? Om de wensen van mensen die niet meer lang te leven hebben, te mogen vervullen? Je kunt het op 21 september ontdekken in de OBA Diemen.

 

 

Ontmoet:
Harrie Vriezen, secretaris en boots bij Stichting Vaarwens

Titel van het boek: Eén onvergetelijke dag met de Vaarwens


Uitnodiging

Hoe mooi is het om mensen die niet meer beter kunnen worden, samen met hun naaste een onvergetelijke dag te bezorgen? Een dag met een lach en een traan, maar vooral een dag van even vergeten, nog even samen genieten op het water, even weg van het onvermijdelijke dat komt.
Het warme gevoel van een glimlach, die op de gezichten wordt getoverd, zijn voor de vrijwilligers de dankbare vruchten van een kostbaar zaadje dat in 2007 is geplant. Wil je meer weten over mijn ervaringen? Stichting Vaarwens? Kom dan langs en ik praat je graag bij!

 

RESERVEER HIER JE BOEK.

 

Ontmoet:
Karel Winterink, kok in Hospice Veerhuis in Amsterdam

Titel van het boek: Ik ben Karel de Kok

 

Quote/uitnodiging van Karel:
Hoe kom je terecht als vrijwilliger in een bijna thuis huis, waarom zou je daar eigenlijk vrijwillig willen zijn? Kun of mag je lachen op een plek waar mensen als gast zijn die er komen om te sterven?
Karel is vrijwilliger en kok in een bijna thuis huis en doet dat al jaren met veel plezier.
Wil je meer weten over hoe het eraan toe gaat, wat hij kookt en wat maakt dat hij er veel plezier in heeft?

 

RESERVEER HIER JE BOEK.

 

 

Ontmoet:
Karel Winterink, uitvaartbegeleider

Titel van het boek: ‘Ik zet over’

 

Quote/uitnodiging van Karel:
Wil je weten wat een uitvaartbegeleider allemaal doet en wat er bij komt kijken om een uitvaart goed te laten verlopen? Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is aan persoonlijke wensen te voldoen? Vragen over hoe en wat je nu eigenlijk het best kunt regelen?
Dit is je kans een uitvaartbegeleider te spreken alsof je op een feestje bent. Ben je nieuwsgierig en heb je vragen?

 

RESERVEER HIER JE BOEK.