Pal in de stad

Spoken Word Sessies

Waarom zou je de dood niet diep in de ogen kijken? Waarom zou je niet het gesprek aangaan met de dood? Het einde is net zo onlosmakelijk verbonden met het leven als het begin. Sterker nog, zonder de dood is het leven niet compleet. De dood toont ons de essentie van het leven en, niet in de laatste plaats, spreekt tot de verbeelding. En juist die verbeelding probeert HUMAN te vatten in het vierde seizoen van Spoken Word Sessies.

Acht woordkunstenaars, bij elkaar gebracht door curator Manu van Kersbergen, werden weer gekoppeld aan jonge muzikanten die samen een nieuw kunstwerk creëerden. Voor deze serie waren we welkom in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en werkten we nauw samen met decorbouwer Vera Selhorst.

Dit seizoen zijn de spoken word-artiesten: Zaïre Krieger, Saman Amini, Niniane Everaert, Esohe Weyden, Gery Mendes, Mirte Hartland, Elten Kiene en Kevin Blaxtar de Randamie.

 

Lees hier meer over Human en de Spoken Word Sessies.