Pal in de stad

Pal beleeft: Theatervoorstelling Komt een vrouw bij de dokter

Van de bestseller van Kluun werden 1,2 miljoen exemplaren verkocht en de filmbewerking werd binnen recordtijd bekroond tot ‘diamanten film’. Nu heeft Kluun zijn zegen gegeven voor de theaterbewerking van Komt een vrouw bij de dokter. 

 

In deze aangrijpende voorstelling zien we hoe het Stijn voor de wind gaat, totdat de liefde van zijn leven de diagnose borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt de overspelige Stijn een uitvlucht in het nachtleven en in vrouwen. Komt een vrouw bij de dokter laat op indrukwekkende wijze zien wat rouw met mensen kan doen. Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het iemand helpt om overeind te blijven? En hoe houd je moed als je eigen lichaam je in de steek laat? Een voorstelling over liefde, schofterigheid, schuldgevoelens en het vinden van humor als de dood steeds dichterbij komt.

 

Op 17 en 18 februari 2023 zijn de try-outs en op 19 februari 2023 de première. Ook is er een reeks aan voorstellingen van 18 tot en met 23 april 2023.  Te aanschouwen in het De La Mar theater in Amsterdam. 

 

Kaarten zijn hier te vinden.