Pal in de stad

Allerzielen in het Vondelpark

Op 2 november is er in het Vondelpark aandacht voor Allerzielen. ‘Wis mis jij?’ vraagt kinderen een tekening, een gedicht of een verhaal in te sturen waarbij hun ervaring met verlies het thema is. De inzendingen worden aan de rand van de vijver in de middag tentoon gesteld.

 

’s Avonds is iedereen welkom te komen kijken naar de bootjes met een lichtje op de vijver. Die bootjes worden te water gelaten door iedereen die persoonlijk ervaring heeft opgedaan met verlies en daarbij stil wil staan.

 

2 november is onderdeel van een driedaags evenement . Het Troostcafé en De Thomas ‘Rondom Rouw – Een Driedaagse over Verlies, Herdenken, Veerkracht’. Een divers programma voor iedereen die leeft met een verlies, of dit nu het verlies van een dierbare, je gezondheid of thuisland is.