Pal in de stad

IPSO huis Ananas doet oproep

Wij hebben de droom om een IPSO huis voor Leven met en na Kanker op te richten in Amsterdam. Huis Ananas is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kanker: mensen die zelf ziek zijn, hun naasten of nabestaanden. Bij Ananas kun je als Amsterdammer een luisterend oor, informatie, lotgenoten en activiteiten vinden. Alles in een warme en huiselijke sfeer. 

Er zijn ruim 80 huizen in Nederland die zijn aangesloten bij de branchevereniging IPSO. In Amsterdam is er nog geen. En daar moet verandering in komen: IPSO Huis Ananas!

 

Om formeel een stichting op te richten zijn we nog op zoek naar bestuursleden. Wie vind het leuk om dit initiatief mede mogelijk te maken en wil zich hiervoor inzetten? De exacte tijdsbesteding is nog lastig aan te geven, de verwachting is enkele uren per maand. We zoeken vooral enthousiaste mensen met bestuurlijke ervaring, mensen die willen pionieren, mensen met verstand van fondsenwerven, mensen die van aanpakken houden en mensen die er niet voor zichzelf zitten maar voor de Amsterdammer. Ben jij dat?

 

Mocht je interesse hebben en/of wat meer informatie willen laat het aan Jan Achterbergh of Barbara van der Weiden jan.achterbergh@gmail.com of barbara_van_der_weiden@hotmail.com