Pal in de stad

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst: Krachtig ouder worden

oktober 15 @ 12:30 - 17:30

Gratis
Wilt u meepraten over uw toekomst tijdens een middag vol inspiratie en kennis? Gaat u samen met ons de dialoog aan over Krachtig ouder worden? Meld u aan voor de bijeenkomst in Amsterdam op 15 oktober.

De Seniorencoalitie organiseert regionale bijeenkomsten om met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kijkt u aan tegen de toekomst? Wat hebben we in eigen hand en waar hebben we mogelijk de hulp van anderen nodig? We gaan praten over het belang van behoud van eigen regie. Hoe u mogelijkheden kunt benutten. Het belang van vitaliteit én het benutten van het potentieel van senioren voor de samenleving. Bent u er ook bij?

Programma Krachtig ouder worden – Praat vandaag over morgen

Pieter Hilhorst (politicus en publicist) en Jetty Mathurin (actrice en presentatrice) nodigen u deze middag op een prettige manier uit stil te staan bij uw eigen toekomst. Na een gezamenlijk programma start een gesprek in kleinere kring aan tafel. Geleid door ervaren gespreksbegeleiders. Ons uitgangspunt is om úw verhaal te horen en om verhalen met elkaar te delen. Na afloop is er een gezellige borrel en een informatieve kennismarkt met welzijnsorganisaties uit de regio.

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan de gespreksmiddag ‘Krachtig ouder worden; Praat Vandaag Over Morgen’. Die vindt plaats in Amsterdam, op dinsdag 15 oktober van 12.30 tot 17.30 uur. De bijeenkomst is gratis. U kunt gerust een introducee meenemen. Mis deze unieke middag niet en meld u hier aan.

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
12:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://c.spotler.com/ct/m1/k1/o2-CKps5Ac6imkb19NArt121AoVbEv-xh5f_KGfcZ3SNf3-bpODRPcgsmbxznqkh/8IaViHm9qTh2BkX

Organisator

ANBO
Telefoon:
0348 46 66 66
E-mail:
contact@anbo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tolhuistuin
Tolhuisweg 3
Amsterdam, Noord-Holland 1031 CL
Telefoon:
020 760 4820
Bekijk de site van Locatie