Pal in de stad

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Evenement: Rouwrave

mei 17 @ 22:00 - 23:59

€10,

Met trots kondigt DELEEF. collectief de tour aan van hun nieuwste interdisciplinaire theaterrave: ROUWRAVE. In samenwerking met WIEBERT, techno-producer Kracht en dansers van AHK, Artez, Codarts en Rijnijssel, brengt DELEEF. een unieke cross-over van de nachtcultuur en theater naar Amsterdam.

ROUWRAVE is geen voorstelling; het is een geregisseerde rave. Het uitgaansleven en het theater worden samengegoten in een nacht. Geïnspireerd op hun persoonlijke ervaringen met rouw nodigt DELEEF. je uit om te voelen, stil te staan, en weer dansend los te laten op de hele kracht van de beat.

ROUWRAVE biedt zowel een veilige ruimte voor het publiek om rouw te delen, als een plek om het leven te vieren en te raven.

RAVEN = LEVEN

DELEEF. is een jong collectief dat open staat voor het verleggen van grenzen en het bewandelen van nieuwe, gewaagde paden en heeft als missie een jong publiek in aanraking te brengen met kunst. DELEEF. richt zich op millennials, en de jongeren en jongvolwassenen van generatie Z.

DELEEF. maakt theater over het leven, de naam betekent ook letterlijk ‘het leven’ en wordt gebruikt als uitspraak binnen onze generatie wanneer je wilt uitdrukken dat de dingen komen zoals ze komen.

Gegevens

Datum:
mei 17
Tijd:
22:00 - 23:59
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:
Site:
https://ruigoord.nl/evenement/rouwrave/

Organisator

Collectief DELEEF

Locatie

Ruigoord – in de kerk
Ruigoord 76
Amsterdam, 1047HH
Bekijk de site van Locatie