Pal in de stad

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verlieskunst organiseert: Het Verliesdiner

30 september 2023 @ 17:00 - 22:00

€95

“Het Verliesdiner is gebaseerd op de overtuiging dat eten kan troosten. Ik denk dat iedereen gevoelsmatig wel een relatie legt tussen eten en comfort. Juist in rouw kan eten heel helend zijn. In andere culturen hebben ze mooie gerechten die horen bij tijden van rouw. Voor het Verliesdiner onderzoeken wij wat wij dichtbij huis aan eigentijdse eetrituelen in tijden van rouw vinden, en creëren we nieuwe vormen. Ook de associatie met smaaktermen als zoet, zuur en bitter (of bitterzoet) spelen een rol in de diverse gerechten die tijdens het diner* de revue passeren. Per editie leggen we verschillende accenten op gerechten en verwerken we deze thema’s ook aan de interactiemomenten tijdens het diner.

We dineren met 20 gasten, die allemaal iets verloren zijn. Wat je ook verloren bent, je bent welkom: een persoon (aan het leven of aan de dood), een versie van jezelf, een dierenmaatje, een werkidentiteit, je gezondheid, een langgekoesterde wens, een relatie…

Kortgezegd: het Verliesdiner is een belevenis, waarbij we onze gasten liefdevol begeleiden van het moment van binnenkomst, tot het moment van vertrek door een zorgvuldig samengestelde avond gevuld met voeding, dialoog, stilte, kunst en ritueel.”

Meer info vind je hier

 

Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
17:00 - 22:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Site:
https://www.verlieskunst.nl/het-verliesdiner/

Organisator

Verlieskunst
E-mail:
contact@verlieskunst.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
Nieuwe Herengracht 18
Amsterdam, Noord-Holland 1018DP
Bekijk de site van Locatie