Pal in de stad

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woensdag 12 april: feestelijke presentatie December slaan we even over – verhalen over het leven in het hospice van Janneke Siebelink

12 april 2023 @ 17:30 - 21:00

Inloop vanaf 17.00 uur. Aanvang 17.30 uur.
Aanmelden via info@linnaeusboekhandel.nl of 020-4687192.

Ruim een jaar geleden wordt Janneke Siebelink overvallen door sombere gevoelens, die in de nacht moeiteloos overgaan in paniekaanvallen. Het gevolg van zeven jaar non-stop hard werken bij een groot commercieel bedrijf. Na een bezoek aan de huisarts, waar ze radeloos haar verhaal vertelt, besluit ze vrijwilligerswerk te gaan doen als kok in een hospice in Amsterdam. In December slaan we even over doet ze verslag van haar ervaringen. De verhalen zijn prachtig, aangrijpend en vol warmte en empathie maar tegelijkertijd grappig. December slaan we even over van Janneke Siebelink zet aan tot nadenken en doordringt de lezer van wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Janneke Lidewij Siebelink werd in 1974 geboren in Ede, in een huis vol verhalen. Na haar studie aan de Frederik Muller Academie in Amsterdam werkte ze voor verschillende uitgeverijen en schreef ze familiegeschiedenissen in opdracht, om vervolgens ruim zeven jaar lezers te inspireren met het online Lees Magazine. In het najaar van 2019 besloot ze het schrijven weer op te pakken en publiceerde haar eerste roman  Soms sneeuwt het in april.
(auteursfoto Ruud Pos)

Gegevens

Datum:
12 april 2023
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.linnaeusboekhandel.nl/evenementen

Locatie

Linnaeus boekhandel
MIDDENWEG 29
Amsterdam, 1098 AB Nederland