Pal in de stad

Nu bezig
Featured Uitgelicht

Expositie: Doodleuk

Museum Tot Zover Kruislaan 124, Amsterdam

In cartoons en strips zijn dood en uitvaart geliefde thema’s, maar zelden zijn ze onderwerp voor een hele serie. Zo niet bij striptekenaar Peter de Wit (1958), onder meer bekend van Sigmund. Hij begon te schetsen en hield niet op. Nu te zien in Museum Tot Zover.

Gratis – €11
Featured Uitgelicht

Tentoonstelling: Living Looonger

NEMO Science Museum de Studio Kattenburgerstraat 5, Amsterdam

Living Looonger zoomt in op vragen rond ouder worden, jong blijven en sterfelijkheid. Bezoek de tentoonstelling Living Looonger, een tentoonstelling voor volwassenen in De Studio van NEMO op het Marineterrein in Amsterdam.

€7,50
Featured Uitgelicht

Stand-up comedy: Lachen over later

NEMO Science Museum de Studio Kattenburgerstraat 5, Amsterdam

Het Comedyhuis verzorgt een avondvullend programma in De Studio van NEMO op donderdag 12 december. Vier comedians laten je lachen over later. Ouder worden was nog nooit zo grappig! Het ultieme anti-agingmiddel? Comedy! Kom lachen over de ups en downs van het ouder worden. Want we kunnen er maar beter de humor van inzien, toch?

€7,50
Featured Uitgelicht

Theatervoorstelling: Orchestra Soledad

Theater Bellevue Leidsekade 90, Amsterdam

Een meerstemmige etude over eenzaamheid. Orchestra Soledad is een zacht pleidooi van theatermaker Mattias Van de Vijver en schrijver Esther Duysker om mensen te omarmen die geestelijk in nood zijn. Hoe reik je een helpende hand? En hoe herken je die hand als de wereld je vreemd voorkomt? Orchestra Soledad kijkt als een droom. Met koorzang en klassieke pianomuziek wordt de binnenwereld van een vrouw vormgegeven die in een sociaal isolement is geraakt.