Pal in de stad

FestiPAL; Samen aan tafel

Op donderdag 21 september staat Diemen in het teken van Wereld Alzheimerdag. Doe mee aan het mooie programma. We gaan samen zingen, samen eten en met elkaar in gesprek. 

En…… we proberen via crowdfunding een belevenistafel voor Diemen te realiseren 

Het programma

Klik hier voor het gehele programma.

 

Samen zingen

Samen zingen is belangrijk voor mensen met geheugenproblemen of dementie.  Bent u benieuwd hoe zingen kan bijdragen aan activeren van het brein, het verbeteren van de stemming en ophalen van herinneringen? Kom dan naar een van de workshops op donderdag 21 september, door professionele Zorg-Zangeressen Lieke en Marjolein.

 

Locatie: Omval. Ruimte 1.3

Start workshop 1: 13.00 uur

Start workshop 2: 14.15 uur

 

Hier kunt u zich aanmelden. 

Download hier de flyer met informatie over samen zingen. 

Pop-up Onvergetelijke lunchclub

Samen koken, samen lunchen. In ’t Kruidvat gaan mensen met dementie én hun naaste zelf aan de slag om een heerlijke lunch te bereiden en vervolgens samen te eten. Plezier en elkaar ontmoeten staat centraal. 


Locatie: Huis van de buurt ‘t Kruidvat

Start: 10.30 uur en eindtijd 14.30 uur.


Meedoen? Meld je aan bij Paul Heskamp.

T: 06 507 164 04

E: p.heskamp@welzijndiemen.nl

 OPROEP crowdfunding

Een belevenistafel zorgt voor een sprankje geluk. Bewoners bloeien op en genieten van de herkenning van van alles op de belevenistafel. De belevenissen van vroeger komen in herinnering met de touchtafel en worden opnieuw beleefd. Wilt u ook bijdragen aan een sprankje geluk? We zijn blij met elke donatie, groot of klein! Crowdfunding pagina komt

De belevenistafel voor Diemen.